SNELLE EN SECURE KITAFWERKING!

Afkitten: Nieuwste technieken, hoogstaande producten

Heeft u de vloer van uw dromen gevonden die perfect aansluit op de rest van uw interieur, dan wil u hier uiteraard vele jaren van kunnen genieten. Het is in zo’n geval belangrijk dat kitten op de juiste manier wordt uitgevoerd. Voor het afkitten in Heusden-Zolder van uw vloer staat Theunis Tom paraat.

Nieuwe technieken

Voor een snelle en secure afwerking van al uw vloeren maakt Theunis Tom gebruik van een speciale kit en de nieuwste technieken met hoogstaande siliconenproducten, waardoor u verzekerd bent van het beste eindresultaat. Er wordt een uiterst precieze werkwijze en maatwerk gegarandeerd.

Particulieren/bedrijven

Theunis Tom is bedreven in grote en kleine projecten voor particulieren en ondernemers in Limburg. Naargelang uw agenda worden de kitwerken aangepast om dit zo snel mogelijk te klaren. Ook ’s avonds en in het weekend kan u beroep doen op de firma uit Heusden-Zolder.

Contact

Het is begrijpelijk dat u nog vragen heeft over kitten of over de werkwijze. Theunis Tom nodigt u graag uit om in dat geval contact op te nemen, zodat u geïnformeerd kan worden over de mogelijkheden. U kan telefonisch of via e-mail contact opnemen en ook meteen een vrijblijvende offerte vragen.