Alleen de meest hoogwaardige kitmaterialen!

Géén vocht en tocht in huis dankzij het afkitten van uw ramen

Wil uw bedrijf samenwerken met een betrouwbare professional voor het afkitten van oude of nieuwe ramen en deuren? Wenst u als particulier een duurzame afwerking van uw beglazing? Neem dan geen risico’s en ga in zee met de specialisten van Theunis Tom voor het afkitten van ramen in Heusden-Zolder.

Geen tocht of vocht

Het afkitten van ramen en deuren is niet te onderschatten voor uw woning of bedrijfspand. Het zorgt namelijk voor een waterdichte sluiting. Zo voorkomt u het indringen van zowel tocht als vocht in uw huis. Het is daarom ook belangrijk dat het afkitten van ramen en deuren op een juiste manier gebeurt.

Nauwkeurige plaatsing

Theunis Tom kan al uw ramen en deuren afkitten met behulp van een hoogwaardige kit. Deze is goed bestand tegen slechte weersomstandigheden en kan enkel- of dubbelzijdig worden gebruikt. Als ervaren professionals wordt een snelle en efficiënte werkwijze gehanteerd, zodat u in geen tijd kan genieten van het vakmanschap.

Contact

Vragen? Opmerkingen? Een verkennend gesprek? Bij interesse mag u Theunis Tom vrijblijvend contacteren voor meer informatie.